loader image

Våra fastigheter

Luleå

I staden som aldrig sover och där solen på sommaren aldrig går ner har Kallwiken idag 5 fastigheter. Här har vi varit etablerade sedan år 2000 och den härliga andan i staden går verkligen att ta på. Företagsklimatet är starkt och nyetableringar duggar tätt, kanske tack vare stadens fantastiska Tekniska Universitet? Här besöks gärna någon av stadens tre gallerior och är du gourmand kommer du inte att lämna staden besviken. Invånarna supportar såklart sina favoritlag Luleå Hockey och BC Luleå men vill du utöva idrott själv föreslår vi ett besök på Klätterhuset innan du lämnar staden!

Gammelstadsvägen 5, Luleå

Hajen 8

Robertsviksgatan 6, Luleå

Hajen 9

Banvägen 5, Luleå

Skotet 7

Gårdsvägen 2 & 4, Luleå

Ytterviken 17:47

Ödlegatan 5, Luleå

Ödlan 8

Skellefteå

Välkommen till schtaan, Skellefteå alltså, där affärsklimatet minst sagt bubblat under lång tid, inte minst sedan Northvolts intåg i staden. Kallwiken har sedan 2007 en fastighet i staden och vi tycker det är härligt att vara en del av stadens utveckling. Guld och gröna skogar omger denna pulserande, tillväxtstarka småstad som berikats med ett fantastiskt kulturhus som vi tycker är väl värt ett besök. Bonnstan, den pittoreska kyrkstaden med anor från 1600-talet vill vi inte heller missa under ett besök. Musikscenen är erkänd men allra helst umgås både Marklunds och Lundmarks i isladan för att heja fram stadens hjältar. När du upptäcker att invånarnas akvariefiskar även bär de svart-gula färgerna – ja då vet du att du kommit hem till en riktig Skellefteåbo.

Tjärnvägen 18, Skellefteå

Motorn 7

Umeå

Umeå, även känd som Björkarnas stad växte fram på 1300-talet. Staden har inte bara brunnit en utan två gånger, varför björkar planterades längs gatorna som en brandgata för att förhindra kommande bränders snabba framfart, därav namnet Björkarnas stad. Invånartillväxten är Norrlands högsta och företagsklimatet expansivt vilket gjort sitt för både efterfrågan på arbetstillfällen och tillgången på kvalificerad arbetskraft. Umeå har en ung befolkning, mycket tack vare Umeå Universitet som i sin tur gjort att kulturlivet under många år blomstrat. Umeå är också en bred idrottsstad och dess största publik drar idrottshjältarna på innebandy, fotboll och ishockeyplanen där kvinnorna tagit de flesta guldvinsterna och dess avtryck har gjort sig känt både nationellt som internationellt. Vi rekommenderar varmt ett besök på någon av stadens fantastiska restauranger. Sommartid rekommenderas en dagstur till natursköna Norrbyskär eller Holmön.

Brännlandsvägen 56, Umeå

Brännlandsvägen 56

Fläktvägen 1B, Umeå

Konsumenten 4

Östersund

Här i Östersund som omges av vackra Storsjön är företagsklimatet gott, viljan att göra affärer genomsyrar alla branscher. Stadens invånare som förmodligen är Sveriges mest vältränade kan enkelt kombinera karriären med en aktiv fritid. Här utövas aktiviteter i alla dess former av såväl liten som stor. Närheten till både vatten, is och kuperade fjällandskap lockar inte bara Sveriges elitskidåkare utan sätter guldkant på tillvaron för Östersundsborna. På företagstäta området Odenskog har Kallwiken idag 2 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 16 000 kvm.

Fagerbacken 70, Östersund

Fräsen 2

Odenskogsvägen och voltvägen, Östersund

Svarven 14

Idag är dessa företag några av våra hyresgäster

Genom korta beslutsvägar och nära relationer med våra hyresgäster strävar vi efter att alltid kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen.

Tillsammans skapar vi arbetsplatser att längta till