loader image

Om oss

Vår vision

Kallwiken är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i Norrland. Vår ambition och drivkraft är att skapa den mest attraktiva arbetsplatsen för att ditt företag ska utvecklas och bli mer framgångsrikt! För oss är det av stor vikt att våra kunder trivs och vill utvecklas i våra lokaler.

Vår idé är att så långt det är möjligt skräddarsy lokalerna efter kundernas behov och intresse. Vi väljer att tillsammans med våra kunder se möjligheter och lösningar, ingenting är omöjligt och tillsammans kan vi skapa magi! För oss är hyresgästerna viktigast. Vi planerar, anpassar och bygger lokaler som passar era behov, där både anställda och kunder ska trivas. Vi vill skapa en arbetsplats att längta till. Vi är övertygade om att trivsamma lokaler kommer att ge framgångsrika arbetsplatser för både hyresgästen och dess kunder. När ni växer vill vi vara med på resan och växa tillsammans med er.

Familjeägt fastighetsbolag

Vårt familjeföretag har sitt hjärta i vår grundare Kenneth Wikström. Kenneth brinner för att hjälpa precis alla och tankesättet ”inget är omöjligt” är hans signum. Tillsammans med Kenneths positiva anda och hans goda kunskaper om fastigheter har företaget utvecklats till en mindre aktör i branschen med filosofin att alla ska trivas och där hyresgästen alltid står i centrum.

Sedan en tid tillbaka har företaget växt då två av Kenneths döttrar, Sofia och Frida, är aktiva i företaget. Vi döttrar är otroligt stolta att få ta vid och fortsätta utveckla det företag som pappa under lång tid byggt upp. Vår ambition är att tillsammans med våra hyresgäster skapa arbetsplatser att längta till vilket vi är övertygade om kommer leda till framgångsrika företag med lönsamma resultat.

Den första fastigheten köptes år 2000 och bolaget har idag fastigheter i Luleå, Skellefteå, Umeå och Östersund. Fastighetsportföljen, tio fastigheter, omfattar lokaler i attraktiva lägen för butiker, kontor och andra företag. Totalt rör det sig i dagsläget om ca 55 000 m².

Tillsammans skapar vi arbetsplatser att längta till